Workshops

Wat is er naast het gegrimeerd worden nou leuker dan zelf kunnen grimeren? Bij Blue Rose Creations kan je verschillende workshops volgen waarin je de basisvaardigheden van een specifiek onderdeel leert. Met professionele materialen ga je tijdens de workshop aan de slag. Aan het eind van de workshop krijg je een werkblad met uitleg van de gebruikte materialen en de geleerde onderdelen mee naar huis zodat je thuis altijd even terug kan kijken hoe het ook alweer moest.

Workshops duren tussen de 2 en 3 uur. De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van het soort en varieert tussen de 40 en 60 euro incl. materiaal gebruik. Voor sommige workshops is het ook mogelijk een eigen materialen pakket aan te schaffen zodat je er thuis meteen mee aan de slag kan. Dit staat vermeld bij de desbetreffende workshops.

De workshops worden over het algemeen vanaf 4 personen gegeven maar individueel les is ook mogelijk. Ook in aangepaste versie te boeken voor middelbare scholen, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest.

Voorbeelden van mogelijke workshops:
- Ouder maken
- Wonden & Littekens
- Latex neuzen/hoorntjes
- Baarden & Snorren
- Fantasy Grime
- Krijgers & Barbaren
- Horror workshop


WORKSHOP DATA
Op het moment zijn er geen groepsworkshops gepland. Wil je wel graag een workshop volgen? Het is mogelijk om samen met mij een workshopdatum te prikken. Deze datum wordt dan zowel op de website en op de facebookpagina gezet. De workshop gaat echter pas door als minimaal 4 deelnemers zich hebben ingeschreven voor de workshop. Zijn er geen 4 deelnemers dan cancellen we de workshop en plannen we een nieuwe datum in.


workshop

BLOEDERIGE WONDEN & PIJNLIJKE BLAUWE PLEKKEN

Gruwelijke open wonden, brandwonden, snijwonden, schaafwonden en schotwonden. Met verschillende materialen als derma-wax, latex, supra-grime en nepbloed gaan we aan de slag om bij elkaar en op jezelf de meeste vieze en realistische wonden te creëren.

Materialen pakket voor thuis aanschaffen mogelijk.


wonden workshop

ZOMBIES & ETTERENDE WONDEN

Etterende open wonden en zombies! De perfecte combinatie voor een gave Horrorgrime! Met verschillende materialen als latex, servetjes, nepbloed en supra-grime gaan we aan de slag om gruwelijke wonden en enge zombies te creëren.

Materialen pakket voor thuis aanschaffen mogelijk.workshop special make-up

HORROR SPECIAL MAKE-UP WORKSHOP

De Zip-Face, opengescheurde mondhoeken en doorgesneden keel; drie special make-up’s die er gruwelijk, eng en super vet uit zien! In deze workshop leer je ze alle drie te maken.

Materialen pakket voor thuis aanschaffen mogelijk.baarden en snorren

KRIJGERS & BARBAREN

Stoere strijders en enge barbaren krijgen hun eigen podium in deze workshop. We gaan aan de slag met hoe je op een snelle manier coole gezichtstekeningen kan maken die geschikt zijn voor krijgers, strijders en barbaren maar ook voor bijvoorbeeld sjamanen. Hiernaast leer je hoe je met wolcrepe baarden en snorren kan maken. Iets wat in combinatie met de gezichtsschilderingen hele coole strijders oplevert!


Aanmelden Nieuwsbriefzombie


applicatie